.vc_custom_1544841246334{padding-top: 100px !important;padding-bottom: 0px !important;}.vc_custom_1544410694118{margin-bottom: -150px !important;padding-top: 40px !important;padding-right: 50px !important;padding-left: 50px !important;}.vc_custom_1523894042276{padding-top: 0px !important;padding-bottom: 0px !important;}.vc_custom_1544417231140{padding-top: 0px !important;padding-bottom: 0px !important;}.vc_custom_1544417251619{padding-top: 0px !important;padding-bottom: 0px !important;}.vc_custom_1544417245171{padding-top: 0px !important;padding-bottom: 0px !important;}

PROJEKT: Tumba #1

  • BYGGÅR: 2014
  • STATUS: SÅLD
  • PLATS: Tumba
  • ANTAL RUM & STORLEK: 6 rok, ca 190 + 25 m2
  • TOMT: 1156 m2
  • TYP: Villa
  • BYGGNADSTYP: 2-Plans Villa
  • /

Objektsbeskrivning
Påkostade och nybyggda villa om totalt 215 m2 varav 25 m2 inbyggt garage. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum där även braskamin finns. Väl tilltagna sovrum, öppet upp till nock i vardagsrummet (5,7 meter), stilfullt badrum och dusch/WC. Vattenburen golvvärme, stor altan om 83 m2 och garage med fjärrstyrda port. Hela 5 franska balkonger på det övre planet och spotlights på väl valda ställen, både inom och utomhus. Entréplanet har en generös takhöjd om 2,7 m.

Entré/Hall
Välkomnade hall med snyggt stengolv som sträcker sig in i den inre hallen som är möblerbar. Smart garderobsvägg underlättar förvaring och det finns bra avhängningsmöjlighter. Spotlights i tak samt i vägg, ljusinsläpp via fönster i ytterdörr samt målade väggar. Vattenburen golvvärme.

Kök
Stort och stilrent kök med rejäl matplats för 7-8 personer. Här finns bänkskiva med ho och en greppsblandare, snygga vädringsfönster och belysning ovan samt bra arbetsyta och förvaring. Vitvarorna är nya och i rostfritt utförande, de består utav följande: fullstor kyl och frys, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, integrerad diskmaskin, induktionshäll och spisfläkt. Härlig braskamin delar av köket och vardagsrummet. Spotlights i tak samt flertalet stora fönster bidrar med bra ljusinsläpp samt fint ekparkettgolv med vattenburen golvvärme och målade väggar. Stora öppningsbara fönsterpartier med utgång till altanen. Infällda högtalare i taket.

Vardagsrum
Ljust och luftig vardagsrum med en fantastisk rymd med de 5,7 meter höga taket. Stora öppningsbara fönsterpartier med utgång till altanen bidrar med härligt ljusinsläpp. Här finns gott om plats för soffgrupp, tv-möbler och annat önskvärt. Öppet mot kök med en mysig braskamin som delar av. Fint ekparkettgolv med vattenburen golvvärme och målade väggar.

Dusch/WC
Helkaklad dusch/WC med stilrena detaljer. Här finns WC och duschhörna med tak- och hand- dusch, handdukstork (el), handfat med kommod och stor väggfast spegel ovanför samt belysning på vägg och spotlights i tak. Vattenburen golvvärme och infälld högtalare i taket.

Tvättrum
Rejält tvättrum med stengolv och målade väggar. Här finns tvättmaskin och torktumlare med smart förvaring i skåp bredvid samt bra bänkyta med tvättho och ett avlångt fönster ovan. Smarta hyllor på väggen till förvaring. Här finns även luftvärmepumpen som är Nibe F750 som ser till att golvvärmen på entréplanet och värmen i de vattenburna elementen på övre plan fungerar som det ska. En av de bästa frånluftsvärmepumparna som finns på marknaden just nu.

Sovrum
Sovrum med plats för säng och garderob samt annat möblemang. Stor glasad altandörr, fint ekparkettgolv med vattenburen golvvärme och tapetserade väggar varav en fondvägg.

Hall/Allrum
Hall på övre plan med yta för visst möblemang. Här finns fasta, bra placerade, bokhyllor till förvaring samt balkongdörr med fransk balkong. Fint ekparkettgolv och tapetserade väggar.

Klädkammare
Denna rymliga Walk-in closet når från hallen. Här finns flertalet hyllplan samt klädstänger för massor av kläder. Heltäckningsmatta på golv.

Sovrum 1
Rejält stort sovrum med gott om plats för stor dubbelsäng, sängbord, sittgrupp, byrå och garderober, Fin ekparkettgolv, målade väggar varav en tapetserad fondvägg samt balkongdörrar till den franska balkongen. Direkt anslutning till sovrum 2 som passar perfekt som barnkammare eller Walk-in closet.

Sovrum 2
Lagom stort sovrum med anslutning via sovrum 1. Här finns plats för säng och förvaringsmöbel. Fint ekparkettgolv, balkongdörr till fransk balkong bidar med ljus samt tapetserade väggar.

Sovrum 3
Sovrum med gott om plats för säng, garderob och annat möblemang. Fint ekparkettgolv, tapetserade väggar varav en fondvägg och ljusinsläpp via balkongdörr till den franska balkongen samt takfönster.

Sovrum 4
Sovrum med gott plats för säng, garderob och annat möblemang. Font ekparkettgolv, tapetserade väggar varav en fondvägg och ljusinsläpp via balkongdörr till den franska balkongen samt takfönster.

Badrum
Stort badrum med snygga detaljer och bra yta. Här finns ett härligt badkar med snygg mosaikdetalj, WC, dusch med glasvägg och dubbla handfat med kommod och stor spegel ovan. Belysning på vägg och ett takfönster för ljusinsläpp.