.vc_custom_1573142477183{padding-top: 100px !important;padding-bottom: 0px !important;}.vc_custom_1573142487146{margin-bottom: -150px !important;padding-top: 40px !important;padding-right: 50px !important;padding-left: 50px !important;}.vc_custom_1523894042276{padding-top: 0px !important;padding-bottom: 0px !important;}.vc_custom_1573143865122{padding-top: 0px !important;padding-bottom: 0px !important;}.vc_custom_1573143908962{padding-top: 0px !important;padding-bottom: 0px !important;}.vc_custom_1573144078094{padding-top: 0px !important;padding-bottom: 0px !important;}

PROJEKT: Huddinge #1

  • BYGGÅR: 2018
  • STATUS: SÅLD
  • PLATS: Huddinge
  • ANTAL RUM & STORLEK: 6 rok, ca 226 m2
  • TOMT: 1141 m2
  • TYP: Villa
  • BYGGNADSTYP: 2-Plans Villa
  • /

Objektsbeskrivning
Här har du möjlighet att bo i en påkostad villa, långt in på en lugn återvändsgata med skogen invid knuten! Genomgående bra planlösning och med väl valda materialval där delar av bostaden har en otrolig rymd med högt i tak (3,65 i högsta höjd). Stora glaspartier och skjutdörrar ut till stor trädäckad altan, väl tilltagna rum och goda förvaringsmöjligheter. Barnvänligt område med närhet till skolor, idrottsanläggningar och natur.

Entréplan
Hall med askgolv och tapetserade väggar. Touchpanel till KNX belysningssystem och belysning infälld i golv vid trappa till övre plan.

Tvättstuga
Tvättstuga med groventré, klinkergolv och målade väggar. Utrustat med tvättmaskin och torktumlare samt tvättho och inbyggda korgar för tvätt. Garderobsvägg för god förvaring för sportprylar mm.

Badrum
Klinkergolv med vattenburen golvvärme, skiffer på vägg vid dusch och målat. Utrustat med dusch, tvättställ med kommod, spegel, handdukstork, inbyggd wc. Glasparti mot dusch. Sänkt tak med spottar och högtalare kopplat till vardagsrum.

Sovrum 1
Sovrum med askgolv och fondtapet. Walk in closet och stort glasparti med utgång till framsida.

Sovrum 2
Sovrum med stora glaspartier i två vädersträck. Utgång till den stora altanen. Askgolv och fondtapet.

Vardagsrum
Högt i tak med stora glaspartier och braskamin. Skjutdörrar samt vanlig dörr till den stora altanen i bra solläge. Tapetserade väggar och askgolv. Ljudsystem.

Kök
I anslutning till vardagsrummet finns köket, även det med högt i tak. Grått kök med askdetalj. Carrarabänkskiva med infälld ho. Kyl med kylt dricksvatten utvändigt, frys med ismaskin, stor induktionshäll, ugn, diskmaskin, fläkt samt en kombinerad ugn och mikro.
Köksö med carraramarmor och god förvaring. Askgolv och tapetserade väggar. Stora glaspartier med skjutdörrar och vanlig dörr ut till altanen. Infällda högtalare i taket.

Övre plan
Hall med stora fönsterpartier. Belysning vid golv och spotlights i tak.

Sovrum 3
Sovrum med walk in closet (förberett för skor, kläder, vanliga hyllor och resväskor). Heltäckningsmatta, tapetserade väggar och fransk balkong.

Sovrum 4
Askgolv tapetserad fondvägg.

Badrum
Carraramarmor på golv med vattenburen golvvärme. Carrarramarmor till socklar samt på väggar vid badkar och dusch, resterande målat. Glasparti mot badkar och dusch. Utrustat med inbyggd wc, dubbelhandfat med carraramarmorskiva och kommod. Stor spegel, förvaring i skåp, sänkt tak med infällda spotlights och bluetoothhögtalare.

WALK IN CLOSET
Stora hyllsystem. Förberett för skor, kläder, vanliga hyllor och resväskor. Heltäckningsmatta och målade väggar.